Post by runkaratalo on Feb 6, 2022 10:45:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
Potrebno je više od 93MB potrebno je 150MB
Ja bih ovoj igri dao ocjenu 5 zvjezdica. Zato što je Hank tako sladak i mislim da su životinje jako slatke i zabavne za brigu. Ovu igru sam pokazao svojim prijateljima i uvjerio ih da je dobiju. Jako vole igru kao i ja. Naravno da ima mnogo dodataka, ali ako razmišljate o nečem drugačijem, sve je gotovo za tren. Pola vremena zovem svoje prijatelje i razgovaramo satima ravno o ovoj igrici. Stoga bih za malu djecu poput mene preporučio nabavku ove igrice. Hvala što ste napravili ovu igru
Ovo je tako cool, sviđa mi se jer možete iskusiti stvari kao što je zamislite da idete na Havaje, on vam daje odgovornost tako da ćete jednog dana imati svog ljubimca jednog dana, on će vas naučiti stvarima koje ne znate.
Ovo je divna igrica u kojoj možete vidjeti druge životinje i tako su slatke.🤗🤗🤗
2 zvjezdice jer je tako dosadno
Super je brzo se sakupljaju dragulji novčići i brzo slikaju životinje ps Hank je presladak
? ?
Sviđa mi se, ali životinje dolaze jako kasno.
Sviđa mi se ova igra jer ne znači ništa loše i nikad ne voli pričati Angela pričajući Hank je vrlo slatka i zabavna igra 1 savjet ako želite da svi likovi preuzmu talking Tom prijatelje 👓
Sare game ek jaise hi kuch alag ni. Isti zadatak.. WC, spavaća soba, probava i hrana.
SAMURAI II: VENGEANCE Arkade iyt
My Talking Hank 1.4.2.26 MOD Neograničen novac - APK Home
Oooh!Sviđa mi se ovo, Hank ima pustolovinu s epskim životinjama koje traži dragulje! Volim ga, tako je tako tako da izgleda slatko 💙💝🤝😍😗😚🤗🙂.
Dva psa koji lome živce od 5! Sviđa mi se igra i grafika i sve, ali mrzim obavijest "laj" jer vas drži u problemima, a ja je nemam pa sam je deinstalirao. Igra je ipak bila zabavna.
nemojte instalirati ovu igru vaša djeca će umrijeti ili biti oteta molim vas nemojte instalirati ovu igru i ne govorite svoju adresu na telefon jer vas mogu čuti da su kamere u očima oni su špijuni ne instalirajte nijednu igru po odjeći7 ograničeno, ubit će vaše dijete ili ga oteti, molim vas, savjetujem vam da ne instalirate ovu igru u redu molim ako pogledate vijesti reći će da ih policija još uvijek nije uhvatila pa bih trebao instalirati ovu igru još uvijek su Tamo vani
Ova igra je prilično zanimljiva. Ono što bi se trebalo promijeniti je da ne traže novac s računa. Ali volim igrati ovu igru
Nije baš zabavno, brzo se dosadi i on se jako brzo umori pa morate trošiti dijamante da ga probudite i slikate, tragovi bi trebali koštati manje, a kada propustite životinju, to košta kao 70 dijamanata pa biste to trebali promijeniti ili dobiti jednostavan način da dobijete više dijamanata
Zašto vrijedi preuzeti My Talking Hank na android? Programeri su predstavili potpuno novu besplatnu igru \u200b\u200btemeljenu na avanturama Toma i Angele.
My Talking Hank gives you the opportunity to give your best care while you venture to know a new place.
Ova igra je bila vrlo zanimljiva, štene je tako slatko
Grey line on iphone screen, Previsioni meteo graglia biella, ... Raspored utakmica hrvatske reprezentacije, Pop fizz clink party, Print my pics on canvas,
Hank je RUŽAN KAO ODRASAO 🧟♂️ . I ide na WC GLUPO jedini razlog zašto sam ga zadržao je zbog slatkih ŽIVOTINJA i hrane i nagovještaja a ako trebaš nabaviti životinju jer si je propustio KOŠTA JAUYYY 2 MNOGO . Poništio sam preuzimanje pa biste trebali i vi ili NE PREUZMAJTE POTPUNO RAZOČARANJE
Može bolje bolji je tom
Budući da je My Talking Tom android aplikacija, za reprodukciju na PC-u trebat će vam ... Druga aplikacija, slična My Talking Tom, zove se My Talking Hank.
Igrica je suuuuuuuppper sviđami se
With over 15 BILLION downloads and worldwide hits like My Talking Tom and My Talking Angela, Talking Tom and Friends now has a BRAND NEW free app.
Za mnoge oglase igra bi mogla biti zabavna da nije bilo oglasa
Ova je igrice opasna pazite se
kada sam preuzimao ovu igru, imam velika očekivanja s njom, ali nakon toga shvaćam da nije zbog mojih očekivanja previše oglasa, nadam se da bi programeri mogli više razviti ovu igru
Ova igra je glupa, ne pomiče se i mrzim je, jer dobra vijest je da je sladak, ali kad ga dodirnem ne radi ne mogu ga ni pomaknuti, molim te popravi ovu igru, btw, upravo sam dao jednu zvjezdicu za ovo igra!
hafwpgre
Odlicno
Ova igrica je jako smiješna za moju djecu, uživaju u ovoj igri..😊
Ne znam zašto ali eto dao sam 1*
Toliko oglasa.. Nema ažuriranja o životinjama i mjestima..
Mi Talking Hank Casual nuy
FFS ima skočne dodatke koji se ne mogu preskočiti u igrici namijenjenoj djeci. Ozbiljno, ovo je smeće, mojoj 3-godišnjakinji se sviđa, ali ako mora dolaziti k meni svaki put kad žele reklamirati McDobalds ili Goldfish onda mogu jednostavno odjebati.
MRZIM OVU IGRCU IMALA JE CRNI EKRAN I pisao je "ringa ringa rosey a lokva krvi pepeo pepeo SVI MI PADAMO, molimo nemojte instalirati
My Talking Hank Kasual iset
Sviđa mi se
Da haker
Nije loše
Vau! Želim reći da je ovo za mene najbolja igra na svijetu, druge ne poznajem. Prvo želim razgovarati o grafici. Grafika je sjajna i nevjerojatna. Zatim štene. Hank, ti si najslađe štene u svijetu igara. Želim imati štene poput tebe. Hvala vam puno što ste napravili ovu igru. Sviđaju mi se i ostale tvoje igre, ali ova je najbolja.
My Talking Hank Santai fkt
Puno oglasa i prisiljavanje igara se uvelike zaustavljaju i zbog toga i moj tablet ima problema
Apsolutno volim ovu igru! Iako je zauzela puno prostora na mom telefonu, i dalje je nevjerojatna aplikacija. Tako je sladak i zabavan. Potpuno vas potičem da nabavite ovu aplikaciju. Ja osobno volim.
JOŠ JE DOSADNO!!! Ne možete imati samo ovu igru na svom popisu igara, bit će jako dosadna, zato sam preuzeo mnoge igre.
PewDiePie
Cover Image of Baixar Moja webTV 0x7f100143 APK. 3.7/5); 3. ... My Talking Hank.
To je dobra igra, ali treba je ažurirati i treba joj više životinja
Tak tak je🖖
Dobra igra, ali trebao bi postojati ormar u kojem možemo kupiti odjeću, a ne onaj u kojem se on povećava i nova krpa će se otključati i nova kolekcija cipela hvala
Ne znam za ovu igru, ali sigurno je zanimljiva igra moj najbolji prijatelj uvijek kaže da je ovo nevjerojatno...